Tjänster

Vi på Tryggonline hjälper dig som ska köpa eller har köpt tjänster inom digital marknadsföring och webb. Det kan vara tjänster som t.ex. SEO, Google Ads eller en ny hemsida.

Upphandlingshjälp

Med vår långa erfarenhet inom branschen vet vi vad som kan vara upphov till missförstånd, osäkerhet och besvikelse när man köper tjänster… Läs mer.

Kravställninghjälp

Många förlitar sig på säljaren och tar ett beslut på magkänslan. Det finns enormt mycket man kan och bör göra för att säkra upp att man verkligen får det man eftersöker… Läs mer.

Leveranshjälp

Tryggonline erbjuder hjälp med att agera samordnare mellan de olika leverantörerna som du valt för din onlinenärvaro eller hemsideprojekt… Läs mer.

Offertanalys

Med vår offertanalys är vi behjälpliga med att analysera innehållet och se till att ni inte hamnar i avtal som kan vara upphov till kommande besvikelse… Läs mer.

SEO-analys

Ibland räcker det inte med att bara se över så grunderna för er sökmotoroptimering är gjord. Ibland vill man veta att allt även är OK på djupet, utefter vilka mål man önskar uppnå… Läs mer.

Sajtanalys

Vi gör en teknisk analys av er hemsida för att säkerställa att den följer dom riktlinjer som rekommenderas inom digital marknadsföring och… Läs mer.