Vår Idé

Vårt team har mångårig erfarenhet av onlinebranschen och dess föränderliga värld. Teamet har sedan 2009 arbetat på några av Sveriges främsta byråer och samlat på sig ovärderliga kunskaper.
 
Nu är det dags att vända på skutan och hjälpa företag som lider av kunskaps eller tidsbrist att känna sig trygga i val av leverantör inom onlinetjänster.
 
 
Vi har stor erfarenhet inom både leverans och försäljning av såväl webb som onlinetjänster. Vårt stora nätverk av konsulter finns alltid omkring oss för att utbyta erfarenheter och kunskap. Genom åren har vi sett hur leverantörer agerar samt svårigheterna för de som sitter som beställare av onlinetjänster att välja rätt, mycket kan gå fel och bli kostsamt. Ur denna onlinedjungeln föddes idén om att agera som en helt oberoende informationskälla och utbildare. Behovet är stort då branschen och dess produkter snabbt förändras och inte sällan är svårförståeliga.
 
Trygghet är det vi står för, att vara en axel att luta sig mot inför svåra beslut vid inköp av tjänster av såväl webb som onlinemarknadsföring.
 
Exempel på tjänster där vi kan hjälpa till är nulägesanalys, granska offerter, analysera förutsättningar för er digitala närvaro mm.
 

Vårt mål är att hjälpa ditt företag till framgång på nätet

 

Vill du ge oss en chans?

Vi kontaktar dig och berättar mer!